5 promotionale care nu trebuie sa lipseasca din geanta de plaja

Categorie articol: Promotionale Personalizari

5 promotionale care nu trebuie sa lipseasca din geanta de plaja

Suntem in plin sezon estival – festivaluri, team buildinguri sau pur si simplu relaxare pe plaja. Indiferent de ce alegi, trebuie sa te pregatesti inainte!

Atunci cand planuiesti o campanie de promovare, optiunile de produse promotionale sunt numeroase.

Secretul unei campanii de marketing de succes este sa alegi produsele care sunt utile si care se diferentiaza prin originalitate.

Iti recomand cu multa caldura niste produse promotionale pe care sa le incluzi in campaniile de marketing pentru vara!

Inainte sa planifici o campanie de promovare pentru vara, ideal ar fi sa te informezi. Sa afli care sunt cele mai utilizate produse, care sunt favoritele sezonului si care se potrivesc cel mai bine.

An de an, marile companii gandesc strategii de promovare si apeleaza din ce in ce mai des la utilitatea materialelor promotionale.

Pentru ca fiecare moment si fiecare eveniment conteaza, e necesar sa fii atent la ceea ce isi doreste publicul tau tinta.

Tocmai de aceea, vara este un bun prilej de a-ti promova serviciile.

Prin intermediul unor promotionale ingenioase si o campanie bine gandita, mesajul tau va fi transmis catre o masa foarte mare de oameni!

Desi cele mai folosite promotionale sunt stick-urile USB, agendele si instrumentele de scris, vara incearca sa surprinzi prin creatvitate, oferindu-le clientilor si colaboratorilor tai promotionale de luat pe plaja!

Iata care sunt cele 5 promotionale care nu trebuie sa lipseasca din geanta de plaja:

Geanta termoizolanta. Aceasta devine din ce in ce mai cunoscuta, datorita utilitatii sale. Este o buna metoda de a-ti purta logo-ul pe plaja, dar si de a transmite mesajul dorit.

Palarie de plaja. Daca te vei uita pe plaja, vei vedea ca majoritatea oamenilor, fie barbati sau femei, poarta pe cap o palarie sau o sapca. De ce nu ai oferi una care sa-ti poarte numele/logo-ul companiei? Incearca pe cat posibil sa oferi calitate si design modern atunci cand alegi astfel de produs.

Jocuri personalizate. Seturi de mingi, discuri si forme pentru constructii in nisip, toate purtand logo-ul si mesajul tau.

Nelipsitul prosop de plaja. Cine vine la plaja fara prosop? Toti folosesc acest produs, asa ca foloseste-te de utilitatea sa, personalizandu-l si oferindu-l in campania ta!

Ochelari de soare. Acestia sunt purtati majoritatea timpului pe plaja si nu numai. Ochelarii pot fi personalizati dupa bunul plac, culoare și mesaj.

Imaginea companiei trebuie sa fie prima pe lista prioritatilor tale.

Alege produse creative, utile si cu impact. Noi iti oferim o gama variata de promotionale si in acelasi timp idei ingenioase de promovare!

La noi totul e posibil, suntem furnizor specializat de promotionale.

Ai nevoie de ajutor in compania ta? Contacteaza-ne: https://gefex.ro/contact

Articole din aceeasi categorie

Articole din alte categorii