5 moduri in care tipografia te ajuta in promovarea unui restaurant

Categorie articol : Tipografie

5 moduri in care tipografia te ajuta in promovarea unui restaurant

1.Atrage persoanele in restaurant – Panou trotuar

Clientii vor sa stie, inainte sa intre in restaurant, ceea ce le poti oferi tu. Asadar, analizeaza ce specialitati ai in meniu, ce cocktail-uri si alte produse le oferi si indeamna clientii sa-ti treaca pragul cu ce ai mai bun de oferit. Poti sa alegi sa postezi pe panoul de trotuar poster cu meniul zilei, insa poti sa scrii si mesaje motivationale sau amuzante, astfel incat sa starnesti interesul clientului.

2. Starneste curiozitatea – Postere in rame Click

Afiseaza postere cu promotii si imagini profesionale cu produse din meniul tau in rame click, care sa starneasca pofta clientilor si sa-i determine sa cumpere cat mai multe produse.

Schimba mereu imaginile afisate cu altele noi, care sa contina mancaruri si bauturi “irezistibile”. Clientul devine astfel curios sa incerce cat mai multe dintre produsele pe care le promovezi.

Posterele se pot afisa atat in interiorul, cat si in exteriorul restaurantului

3. Influenteaza ceea ce cumpara clientii – Table tent

Conform studiilor, peste 60 % din clienti se lasa influentati de promotiile pe care le au restaurantele sau de recomandarile ospatarilor. O metoda de promovare a unui produs il reprezinta table tent-ul. Vrei sa promovezi un cocktail sau un desert care iti aduce mai mult profit? Table tent-ul este ideea de promovare cea mai ieftina si cu rezultatul cel mai mare. Sau ai un desert care nu se vinde bine? Printeaza table tent-uri cu cel mai bine vandut fel principal alaturi de desetul mai putin solicitat. Te provoc sa incerci!

4. Convinge clientii sa revina – Cupoane promotionale

Un aspect foarte important intr-un business este sa ii convingi pe clienti sa revina la tine. In cazul in care clientul a fost multumit de restaurantul tau sigur o sa vrea sa revina. Ce trebuie sa mai faci tu? Sa il convingi sa revina cat mai repede inainte sa uite de tine. Cum sa faci acest lucru? Trebuie doar sa le oferi diferite cupoane promotionale. De exemplu, la urmatoarea vizita primesc gratis o limonada sau o cafea sau le oferi un discount la urmatoarea cina. Poti sa faci si cupoane promotionale razuibile astfel incat sa castige un desert sau, de ce nu, un pranz gratis.

5. Flyere / Pliante cu meniu si oferte

Flyerele si pliantele pot constitui una dintre cele mai eficiente metode de promovare, mai ales in cazul unui restaurant.

Este recomandata folosirea flyerelor in cazul unei game restranse de produse pe care doresti sa le promovezi (meniul zilei, produse noi, oferte, etc.).

Te sfatuim sa folosesti pliante atunci cand vrei sa oferi potentialilor clienti informatii ample, imagini mari, clare, numeroase (meniu, imagini cu produsele din meniu, detalii transport, etc.), pliantele fiind mai spatioase. Poti alege tu dimensiunea, forma si materialul suport, avand posibilitatea de pliere in L sau Z, in functie de dimensiune.

Ai nevoie de ajutor in compania ta? Contacteaza-ne:  https://gefex.ro/contact

Articole din aceeasi categorie

Articole din alte categorii