• Suport IT

Avand o experienta de 5 ani, Solutii IT ofera servicii IT adaptate nevoilor companiilor de orice marime, care castiga mai multa stabilitate si eficienta pentru cresterea business-ului.

Cu cei 7 specialisti, asiguram servicii de solutii IT pentru companii atat din Bucuresti, cat si la nivel national. Avem disponibil un numar suficient de resurse IT, care pot sa livreze in termen scurt pentru tine.

  • Beneficii

Suport IT 24/7  – transmite-ti cererile IT prin sisteme moderne si primesti suport rapid de la specialisti. Beneficiezi de interventii IT la sediul companiei tale si ai garantia rezolvarii in timp garantat, prin SLA agreat contractual.

Optimizarea costurilor IT dar si performanta crescuta – cand decizi sa externalizezi, obtii imediat resursele IT de care ai nevoie. Externalizarea IT inseamna costuri eficiente, prin alocarea exacta a competentelor specifice pentru diferite operatiuni.

Rezultate in crestere pentru afacerea ta – 10% este cresterea aproximativa a cifrei de afaceri a clientilor nostri. Focusul lor este dedicat in aria de competenta proprie, nu sunt intrerupti si nu irosesc timp si bani cu gestionarea problemelor IT.

Disponibilitatea si infrastructura IT pentru monitorizare permanenta – ai 99% disponibilitate a infrastructurii IT, prin monitorizare continua si dar si interventii proactive pentru sistemele sau serverele critice.

Securitatea datelor  – competente extinse in implementarea solutiilor de securitate, datorita strategiilor dar si a certificarilor detinute. Asiguram protectia datelor, prin solutii eficiente de back-up.