Sisteme de Operare

  • Alegerea unui sistem de operare trebuie facuta in concordanta in primul rand cu scopul in care va fi folosit sistemul de calcul respectiv, apoi cu resursele hardware ce ii pot fi puse la dispozitie (tipul procesorului, memoria si spatiul pe hard-disk sunt cateva dintre cerintele ce se analizeaza la alegerea unui sistem de operare).

Suport IT

  • Prin serviciul “Suport IT“, beneficiezi de interventii rapide IT la sediul companiei pentru diversele solicitarii IT care nu pot fi rezolvate de la distanta. Orice incident cu potential de a-ti afecta bunul mers al afacerii va fi rezolvat cat mai rapid de specialistii nostri, care se vor deplasa imediat la sediul companiei tale.

Servere

  • Serviciile IT de “Solutii IT” ofera companiilor o gama extinsa de servicii IT si solutii pentru administrarea serverelor, proiecte complexe de migrari servere de e-mail. Cu ajutorul echipei noastre specializata in networking, clientii beneficiaza de performanta maxima a serverelor din companie si functionarea optima a sistemelor critice pentru derularea afacerii.

Baza de date

  • Rolul nostru este de a contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra folosindu-ne experienta acumulata, propunand cele mai bune solutii IT, in scopul cresterii productivitatii si eficientei.

Consultanta IT 

  • Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

Modare PC/Laptop

  • I se spune PC/laptop modding, adica modificarea extrema a calculatoarelor si laptopurilor si se pare ca o data cu tabloul am intrat pe un teren unde suntem destui pasionati.