• Servicii de administrare a aplicatiilor

Actualul peisaj al tehnologiei informatiei este mai complex decat oricand, iar costul pentru mentinerea acestuia continua sa urce. Specialistii nostri in managementul aplicatiilor va pot ajuta sa depasiti aceste provocari pentru a imbunatati performanta aplicatiilor si pentru a obtine rezultate mai bune in afaceri.

Oferim o structura flexibila care va permite sa finalizati serviciile de gestionare a aplicatiilor pentru obiectivele IT si de afaceri. Si oferim o gama completa de servicii de varf in domeniu, inclusiv planificarea digitala a resurselor intreprinderii, managementul informatiilor si integrarea sistemelor.

        Ofertele noastre includ:

AMS digital

Planificarea resurselor intreprinderii AMS

Gestionarea informatiilor AMS

Integrarea sistemelor AMS

  • Solutii IT este aici pentru a ajuta clientii sa o foloseasca in avantajul lor.Echipele noastre va ajuta sa va inspirati clientii sa se angajeze, sa aleaga si sa ramana loiali marcii dvs. Fiind atat agentie, cat si consultanta, oferim capabilitatile creative si digitale de care aveti nevoie pentru a va reimagina viziunea dvs. de afaceri si pentru a obtine rezultatele de baza de care aveti nevoie.

Ofertele noastre includ:

Solutii de implicare a clientilor
Agentie digitala
Marketing digital
Strategia digitala
Angajamentul digital al intreprinderii

  • Analiza si gestionarea informatiilor

Cele mai importante raspunsuri la provocarile dvs. complexe de afaceri se pot ascunde in datele dvs. Serviciile noastre de gestionare a informatiilor va pot ajuta sa va transformati datele intr-o informatie actionabila pentru a va ajuta sa obtineti un avantaj in ceea ce priveste prognoza, planificarea, respectarea reglementarilor si performanta afacerii. Oferim o abordare integrata a serviciilor de gestionare a informatiilor si o gama larga de capabilitati.

         Ofertele noastre includ:

Strategia de formare
Optimizarea informatiilor
Gestionarea datelor
Capacitati de constructie
Furnizarea de informatii
Amplificarea inteligentei
Imbunatatirea performantei
Gestionarea mediilor

        Ofertele noastre includ:

Consultativ / strategie
Ariba / SRM
Servicii cloud
ERP-completa
FTA / finantare simpla
Deschideti textul
Gestionarea ciclului de viata al produsului (PLM)
Pachete de lanturi de furnizare
Servicii tehnologice (infrastructura ca serviciu / NetWeaver / mobilitate / upgrade)

  • Integrarea sistemelor

Folosirea puterii tehnologiilor emergente necesita depasirea provocarilor complexe de integrare a sistemelor, atat in interiorul peretilor organizatiei, cat si cu partenerii externi, cu furnizorii si cu clientii.

Specialistii nostri in domeniul sistemelor de integrare a sistemelor va pot ajuta sa gestionati complexitatea inerenta schimbarii tehnologice, de la planificarea cerintelor la arhitectura, testarea la implementare si dincolo. Si oferim o gama completa de servicii de varf pentru a va ajuta, inclusiv dezvoltarea de sisteme, integrarea solutiilor si platformelor si gestionarea programelor, servicii functionale si de testare.

       Ofertele noastre includ:

Gestionarea programelor, servicii functionale si de testare
Solutie si integrare platforma
Dezvoltarea sistemelor

  • Strategia si transformarea tehnologiei

Strategiile specialistiilor Solutii IT din domeniul tehnologiilor va pot ajuta organizatia sa dezvolte strategiile si sa implementeze sistemele care creeaza valoare de afaceri si performanta de performanta. De la inlocuirea sistemului pana la o transformare IT completa, profesionistii nostri ofera cunostinte si experienta profunde pentru cele mai complexe provocari IT.

        Ofertele noastre includ:

Strategia si perspectivele tehnologice
Optimizarea serviciilor
Platforme de intreprindere
M & A si restructurarea tehnologica
Activarea sectorului