• Cine suntem?

Mobilier si Decoratiuni, este  parte a trustului de companii Gefex – All in One inca din anul 2001, specializata în vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeana la preturi accesibile.

  • Ce facem?

Obiectul de activitate al firmei il reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birou dar si accesorii pentru decorarea acestora. Gama de produse oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate proiecta si executa mobilier personalizat la comanda.

  • Misiunea noastra

Mobilier si Decoratiuni reflecta dorinta si eforturile intregii echipe de cca 16 oameni, de a satisface toate cerintele clientilor, oferind produse pentru decorat interioare, mobilier modern si/ sau clasic, din masiv, mdf sau pal, la un raport calitate – pret continuu imbunatatit.