Rolul alimentelor si bauturilor in cadrul intalnirilor si evenimentelor

Cele mai multe intalniri si evenimente au o componenta alimentara si bautura, de fapt, multe evenimente mari sunt construite in jurul unei anumite mese. Este adesea una dintre cele mai mari, daca nu chiar cele mai mari, cheltuieli pentru evenimente. Deci, de ce tratam inca mancarea ca o gandire ulterioara?

Pe masura ce bugetele continua sa scada si costul alimentelor continua sa creasca, este usor sa te uiti la servirea mesei la evenimente ca un “trebuie sa faci” si sa incerci sa faci ceva impreuna pentru cea mai mica suma de dolari. Dar asta rar se plateste. Daca serviti alimente la evenimente a fost intr-adevar doar despre hranirea oamenilor, probabil ca ar fi mai eficient din punct de vedere al costurilor sa le oferiti oaspetilor si participantilor bani sau vouchere pentru a merge peste strada pana la cel mai apropiat restaurant fast-food.

Daca intentionati sa faceti legatura intre planificarea evenimentelor si ospitalitatea, este usor sa va dati seama ca orice serviciu de servire a mancarurilor – de la micul dejun continental pana la mese oficiale – este ospitalitatea. Deci, o masa nu este doar o masa, este o oportunitate de a face legaturi, de a aduce oamenii impreuna pentru a sparge painea. Dintr-o data, elementul rand din buget este de fapt o taxa dubla!

Efectuarea unui efort mai mic in selectia meniului ajuta ca masa sa functioneze pentru dvs. si pentru intalnirea dvs. In loc sa alegeti orbeste bufetul cu cel mai mic pret sau sa va lipiti de intrarea sigura in duet, deoarece asta faceti intotdeauna, creati-va si luati anumite riscuri!

O masa nu este doar o masa, este o oportunitate de a face legaturi.

Dar vreau sa fiu creativ cu meniurile mele, dar pur si simplu nu am bugetul! Cine spune ca creativitatea in meniu trebuie sa fie costisitoare. Nu trebuie sa oferiti coada si caviarul de lob pentru a fi creativi. Exista o multime de modalitati de a amesteca lucrurile fara a va afecta bugetul. Iata cateva dintre ideile mele preferate:

Scapa de cina placata si ofera in schimb locuri de alimentare specializate. Aceasta face ca oamenii sa se miste in jur si sa vorbeasca si de obicei costa mai putin. Faceti fiecaruia dintre posturile de specialitate un alt scop pe o tema (adica diferite regiuni alimentare) pentru un starter de conversatie printre oaspeti.
In loc de un afisaj traditional de sandwich, oferiti-va o linie de salata pentru a-ti crea propria salata cu creveti creative. Majoritatea oaspetilor vor aprecia optiunile mai sanatoase.
Obtineti interactivitate! Lasati oaspetii sa intre in actiune, fie prin demonstratii de gatit, fie prin “creati propriile” baruri.
Du-te retro. Nimic nu ii face pe oaspeti sa vorbeasca la fel ca nostalgia.
Serviti stilul familial al mesei. Prin impartasirea literala a unei mese de la un platou comun, oaspetii vor fi siguri ca vor incepe conversatiile unul cu celalalt.

Acestea sunt doar cateva idei – sunt atat de multe altele! Colaborati cu compania dvs. de catering pentru a dezvolta un meniu care intruneste cu adevarat necesitatea evenimentului dvs. Opriti telefonul in selectiile de meniu – am planificatorii evenimentului care pot face mai bine decat pentru oaspetii nostri!

error: Content is protected !!