Sfaturi ultile pentru organizarea petrecerii de sfarsit de an a companiei tale
Petrecerea de sfarsit de an este, in orice companie, cel mai asteptat moment din an si totodata un prilej de relaxare, destindere si socializare intre colegi. In timp ce angajatii ciocnesc un pahar de sampanie in cinstea incasarilor din anul ce a trecut, echipa de HR sarbatoreste consolidarea relatiilor dintre angajati si devotamentul acestora de-a lungul anului.
Craciunul se apropie cu pasi repezi, insa atmosfera de sarbatoare se simte deja in aer de ceva vreme. In birouri, forfota creste pe zi ce trece: apar din ce in ce mai multe idei creative pentru cadourile de Secret Santa, decorurile de Craciun sunt din ce in ce mai variate si mai numeroase, iar parerile cu privire la organizarea petrecerii de final de an, nu intarzie nici ele sa apara.
In timp ce unii se gandesc la solutii de amenajare a spatiului de birouri si meniuri de catering pentru ultima petrecere de anul acesta, altii deja dau telefoane restaurantelor pentru a verifica disponibilitatea din acea perioada.
Discutii apar si pe tema meniului: Traditional sau international? Bufet suedez sau masa traditionala? Cu tematica sau standard?
Pentru ca stim cat de important este pentru cei implicati in organizarea evenimentelor din cadrul companiei sa realizeze o petrecere de sfarsit de an reusita, unde sa se creeze o interactiune si o coeziune stransa a angajatilor la un alt nivel, cu beneficii atat pentru relatiile de la birou, cat si pentru participarea intregii echipe la astfel de evenimente, am pregatit in continuare o serie de sfaturi utile:
1. La sediu sau la restaurant?
Daca sediul este pretabil pentru petreceri, adica un open space sau o sala mare in care pot incapea toti angajatii, este cel mai indicat sa organizezi chiar aici petrecerea. Principalul avantaj consta intr-un decor comod, familiar, reducerea semnificativa a costurilor si simplificarea logisticii.
Exceptie fac petrecerile la care vor participa si partenerii sau copiii angajatilor. Aici intervine atat problema unui spatiu mult prea mic, cat si a accesului unor persoane neautorizate in sediu.
Pe de alta parte, daca doresti sa scoti angajatii din peisajul cotidian si atmosfera zilnica, poti opta pentru contractarea unui restaurant, a unei sali de evenimente, sau de ce nu, a unei pensiuni la munte.
Ai grija, insa, sa nu alegi un spatiu mult prea mic, sau mult prea mare, sa nu aiba acces clienti obisnuiti ai acelui local pe perioada desfasurarii petrecerii, sau, mai rau, sa mai aiba loc o petrecere in acelasi timp.
2. Meniu traditional sau international?
Dupa stabilirea localului, urmatoarea decizie pe care trebuie sa o iei consta in alegerea preparatelor pentru meniul petrecerii: traditional romanesc, sau preparate internationale?
La meniul de Craciun, fiecare vine cu preferintele lui in materie de preparate. Unii iubesc sarmalele cu mamaliguta si ardei, in timp ce altii sunt innebuniti dupa brownies cu nuca.
Cand preferintele sunt la poluri opuse, ce poti face? Ai doua optiuni: fie supui la vot, iar raspunsul majoritar castiga, fie gasesti o solutie intermediara, pe care, de altfel, o si recomand.
3. Bufet suedez sau masa clasica?
Bufetul suedez este foarte practic, in acest fel ocupandu-se mai putin loc pentru mancare si ramanand mai mult loc pentru dans si alte activitati.
O recomandare ar fi sa incercati si variante de mancare gatita traditionala de la diverse firme de catering (va putem pune la indemana o lista verificata in prealabil de noi) sau o sesiune „do it yourself” – fiecare participant trebuind sa gateasca pentru ceilalti invitati. Si pentru aceasta idee va putem pune la dispozitie entertaineri-bucatari care sa ajute la succesul preparatelor in timp util, pentru ca si petrecerea sa se desfasoare in parametri.
Nu uita de Candy-Bar, petrecaretii iubesc sa mai ia o gustare dulce din cand in cand, intre numerele de dans.
Cea mai frumoasa perioada din an este un prilej de a sarbatori alaturi de colegi un an in care ati muncit impreuna pentru un scop comun, dar si un cadru perfect pentru a multumi colaboratorilor pentru sprijinul acordat.
O petrecere de sfarsit de an, unde se creeaza o interactiune si o coeziune a angajatilor la un alt nivel, cu beneficii pentru relatiile de la birou si beneficiile participarii intregii echipe la astfel de evenimente, nu sunt de ignorat. Pentru a fi sigur ca vei organiza o petrecere reusita, nu uita sa apelezi la sfaturile si ajutorul unui specialist.
Ai nevoie de sfaturi, ajutor si servicii de catering pentru petrecerea din cadrul companiei tale? Contacteaza-ne: https://gefex.ro/contact
Ecusoane cu rasina – rezistenta crescuta si aspect inedit
/0 Comments/in Birotica Papetarie /by[:en] [:ro] [:]
5 utilizari ingenioase si creative ale POST-IT -urilor
/0 Comments/in Birotica Papetarie /by[:en] [:ro] [:]
GHILOTINA PENTRU HARTIE – ESENTIALA IN ORICE BIROU
/0 Comments/in Birotica Papetarie /by[:en] [:ro] [:]