Nu rata petrecerea de Halloween de anul acesta!
Am putea spune ca vremea teraselor si petrecerilor pana dimineata a luat sfarsit odata cu instalarea toamnei. Preferi sa stai mai mult in casa si sa te bucuri de aroma placintelor cu mere, a galustelor cu prune si a supelor de dovleac… DOVLEAC – doar nu era sa uiti de cel mai important simbol al Halloweenului, nu?! Ce daca e frig afara, ia-ti echipa si organizeaza cea mai tare petrecere din an! Halloween-ul e una dintre acele sarbatori in care aveti ocazia sa va costumati, sa va distrati (chiar si la birou) si sa petreceti ca in copilarie, fara sa fiti nevoiti sa gasiti scuze pentru asta.
Halloween este o sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala. Denumirea provine din engleza “All Hallows’ Even (evening)“, adica noaptea de dinainte de “All Hallows“, sarbatoarea tuturor crestinilor, celebrata pe data de 1 noiembrie in tarile unde predomina crestinismul occidental – catolic si protestant.
Specific sarbatorii de Halloween este “Lanterna lui Jack“, adica dovleacul sculptat, dar si paradele si carnavalurile unde participantii se costumeaza, manaca preparate cu tematica si merg la colindat, intreband: “Trick or Treat?” (“Pacaleala sau dulciuri?“).
Nu rata cea mai amuzanta petrecere din an! Strange-ti toata echipa la birou in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie, realizati impreuna decoratiuni infricosatoare handmade (o sa fie fun si un prilej de a va destinde) alegeti cele mai horror costume, pregatiti-va machiajul, iar de catering de ocupam noi!
Orice petrecere e mai reusita cu un catering tip finger food and cocktail bar… dar ce spui de unul scary? Adica unul cu tematica Halloween. De exemplu, un mobilier colorat in culori specifice, cu mult portocaliu si negru, alaturi de cateva “piese de rezistenta”: palarii de vrajitoare, aripi de lilieci, ghirlande cu monstri, lampioane din dovleci sculptati si tot felul de alte elemente.
La capitolul “bunatati”, si ele pot fi adaptate acestei sarbatori: oua umplute, decorate cu elemente specifice, macaroons cu capete de vampiri, si “otravuri” sau “sange” din sucuri colorate cu alcool, sau fara, numai bune pentru a intregi petrecerea.
Avem mare incredere in imaginatia noastra si suntem siguri ca va iesi ceva memorabil!
Iata cateva idei pentru un catering inspaimantator:
1. Oua umplute cu paienjeni / ochi / lilieci din masline

2. Prosciuto rumenit la cuptor sau, mai bine zis, piele de om jupuita. Nu-i asa ca seamana?

3. Scary Fast food & Pasta
4. Candy bar

5. Ciocolata calda si cafea cu ochi din nalbe si arahide in ciocolata, in cani negre si portocalii, indulcite cu stick-uri de zahar in forma de maini

6. Medicamente si substante letale sau bauturi alcoolice si non-alcoolice in seringi ?

De Halloween nu trebuie sa lipseasca, desigur, jeleurile, caramelele si ciocolata, preparatele din dovleac, dulciurile cu forme tipice (craniile fiind de cele mai multe ori preferate), insa meniurile se pot alcatui in functie de gusturi si preferinte, cu o varietate bogata de sortimente, din care nu lipsesc, desigur, ingredientele de sezon.
Compania ta cum sarbatoreste de Halloween anul acesta?
Ai nevoie de Servicii de Catering? Contacteaza-ne: https://gefex.ro/contact
Sfaturi pentru o petrecere memorabila de sfarsit de an
/0 Comments/in Food and Events /by[:en] [:ro] [:]
8 MARTIE – O SEARA SPECIALA
/0 Comments/in Food and Events /by[:en] [:ro] [:]
Sfaturi pentru o petrecere memorabila de sfarsit de an
/0 Comments/in Food and Events /by[:en] [:ro] [:]